1. Home
  2. VVD houdt poot stijf in affaire-Elatik

VVD houdt poot stijf in affaire-Elatik

Geen categorie17 nov 2010, 12:45
Fatima Elatik
Terwijl het erop lijkt dat de MSM het door alle trammelant in en rondom de PVV veel te druk heeft om over de affaire-Elatik te berichten - dat zal het wel zijn toch...? -, doen we daar hier bij de Dagelijkse Standaard niet zo moeilijk over. Want waar de onbegrijpelijke rehabilitatie van de 'koningin van Oost' eerder deze week werd afgerond met haar definitieve terugkomst, legt de lokale VVD-fractie er zich nog niet bij neer:

'Onbegrijpelijk en onuitlegbaar,' zegt VVD-fractievoorzitter Marianne Poot tegen elsevier.nl. 'Elatik heeft de problemen voor de stadsdeelraad onder de tafel geveegd en geen regie gevoerd. Dat kost de bewoners van Amsterdam-Oost 30 miljoen euro. Je kunt dan wel sorry zeggen, maar daarmee zijn de problemen natuurlijk nog niet weg,' aldus Poot.

Gelukkig zijn er daar in Amsterdam-Oost dus nog wel een aantal politici met wat gezond verstand. Immers, ik heb het al een aantal keer eerder geschreven, Fatima Elatik is totaal ongeschikt voor de functie die zij nu wederom gaat bekleden. Als prototype van positieve discriminatie gone bad lijkt het er meer en meer op dat de enige reden dat de PvdA zoveel moeite doet om haar te behouden, haar status van troetelmarokkaan is. Elatik is zo bezien niets meer of minder dan het politieke equivalent van rapper Ali B. VVD, doe er wat aan!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten