Niet-Duitse groente verantwoordelijk voor Duitse killerbacterie

Geen categorie05 jun 2011, 20:22
Eerst was het de komkommer, toen de moslims, volgens een Godwinvolger en aluhoedje, vervolgens waren het hamburgers en nu is het taugé. Deze exotische groente wordt nu aangewezen als dé mogelijke haard van besmetting van de Duitse killerbacterie.
Het ministerie van de Duitse deelstaat Nedersaksen waarschuwde mensen zondag geen taugé, dat vaak in salades wordt gebruikt, meer te eten. "Taugé is de meest waarschijnlijke bron van de besmetting bevonden. Aan veel van de restaurants waar EHEC is opgedoken werd deze groente geleverd." Het ministerie wacht nog op de definitieve uitslag van onderzoeken naar de verdachte taugé. De waarschuwing tegen het eten van tomaten, komkommers en sla blijft voorlopig van kracht.
Vraag is: hoe lang het duurt, dat nu de Chinezen de schuld krijgen voor het aanwakkeren van deze dodelijke bacterie
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten