1. Home
  2. -Frits Bosch- Newt Gingrich: “Harris is niet capabel” Trump wint
frits

-Frits Bosch- Newt Gingrich: “Harris is niet capabel” Trump wint

Opinie24 sep , 12:30
De oud-voorzitter van het Huis van Afgevaardigden Newt Gingrich, Republikein, is extreem negatief over Donald Trump, maar zo mogelijk nog negatiever over Kamala Harris.
Wordsalat
Gingrich: “Biden en Harris beloofden dat de inflatie laag zou blijven en de koopkracht behouden zou blijven. Infrastructuur zou aangepakt worden, de immigratie zou afgeremd worden, maar niets daarvan is uitgekomen. Ze hebben jaren de tijd daarvoor gehad. Harris heeft recent interviews gegeven waaruit blijkt dat ze niet weet waar ze het over heeft. Ze maakt er een woordenbrei (wordsalat) van om te verbergen dat ze er niets van begrijpt. Ze kan niet tot een antwoord komen met enige cohesie. En dan haar positie over de Gaza-oorlog. Ze heeft gezegd dat ze een goed gesprek met Hamas wil aangaan. Dat is waanzin! In de statuten van Hamas staat dat er geen enkele jood - ik herhaal geen enkele jood - over mag blijven. ‘From the river to the sea’ is een genocidale uitlating. (Frappante tekst. Juist Israël wordt door antisemieten van genocide beschuldigd, FB).
Harris zal de verkiezingen verliezen, ondanks alle pogingen van de media om haar te laten winnen. Ze zal verliezen omdat ze niets voorstelt. Ze verliest van zichzelf.”
Trump wint
Gingrich geeft ondanks zijn sterke afkeer voor Trump toch voor hem een goede raad: “hou focus op de zakelijke issues. Laat je niet sfleiden door persoonlijke zaken. Daar duiken de journalisten op.” Blijkbaar vindt Gingrich zo erg dat hij Trump als president wil.
Raadselachtig
Gingrich is een politieke veteraan die verstand heeft van politiek. Onthutsend om te vernemen. Hoe kan dementerende Biden president zijn geworden? Hoe kan Harris vice-president zijn geworden? Hoe kan ramp Merkel zou lang kanselier zijn geweest? Rutte? Hoe kan Rutte nu NAVO baas zijn geworden terwijl hij al die jaren onze defensie niet op orde had? Hoe kan dit? Wie trekt aan de touwtjes dat idiotie kan plaatsvinden?
Frits Bosch, econoom en socioloog, auteur van Kafkaistan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten