1. Home
  2. -Frits Bosch- Keir Starmer heeft al gefaald. Hij begrijpt niets van de rellen. Tommy Robinson moet zijn adviseur worden
frits

-Frits Bosch- Keir Starmer heeft al gefaald. Hij begrijpt niets van de rellen. Tommy Robinson moet zijn adviseur worden

Opinie07 aug , 13:00
Engeland wordt geteisterd door rellen. De vlam sloeg in de pan toen een man drie kinderen van een dansgroep in Southport zomaar had doodgestoken. Extreem rechtse groepen hadden hun pijlen gericht op moslims en andere immigranten. De Britse regering belooft een afrekening met de raddraaiers.
De getto’s in Engeland hebben een veel gewelddadiger karakter dan in Nederland. De getto’s zijn straatarm en de plaatselijke autochtone bevolking voelt zich weggedrukt door immigranten. Een belende activist is Tommy Robinson. Hij groeide op in Luton, een stadje even boven Londen. Hij heeft Luton zien veranderen in arm maar rustig stadje zonder moskeeën in een moslim getto met 45 moskeeën waarbij moslimgangs overvallen plegen, vrouwen verkrachten en jonge vrouwen tot prostitutie aanzetten. Hij doet daar uitgebreid verslag van in een podcast van klinisch psycholoog Jordan Peterson. Robinson komt daartegen in opstand. Hij wordt activist en publicist. Hij ontmoet geen enkel begrip bij de autoriteiten. Hij wordt vervolgd wegens activisme en belandt in de gevangenis. Het narratief van de autoriteiten is om de immigratie niet te “problematiseren” (Karen van den Oudenhoven dictum). Immigratie is een ‘bron van vitaliteit’ (the Economist dictum). De bittere realiteit is echter geheel anders. De immigratie is een kruis voor het land en zal dat voorlopig blijven. De bootjes landen nog steeds en Brexit heeft daaraan niets gewijzigd. De autoriteiten falen compleet, net als hier het geval is. 
De immigratie is alhier te ver doorgeslagen, maar in Engeland is het helemaal over de top. Hele wijken zijn volledig in beslag genomen door immigranten. De Sharia is ingevoerd en geldt als rechtsstelsel in plaats van het Britse systeem. In grote delen van London lopen vrouwen volledig gesluierd. In de straatarme wijken van Engeland hoeft dan maar weinig te gebeuren of de vlam slaat in de pan. De autoriteiten menen dat extreemrechtse groepen zich schuldig maken aan geweldsmisdrijven, maar ze moeten de hand in eigen boezem steken. De autoriteiten hebben dit geweld uitgelokt. Het aantal migranten is doorgeslagen en bedreigt de autochtone bevolking. Bovendien is het narratief van de autoriteiten vals. Er wordt geen enkel begrip getoond. De Labour regering onder leiding van Keir Starmer heeft al gefaald voordat het feitelijk begonnen is. Starmer begrijpt niets van de rellen. Het is het aloude verhaal: de autoriteiten verkeren in een geheel andere wereld (paradigma) dan een groot deel van de lokale bevolking die niet alleen moeite hebben met de verdringing door immigranten, maar daar ook geestelijke en feitelijke schade van ondervinden.
Welke kant kiest u? Staat u aan de ‘goede kant‘ van de historie en veroordeelt u de raddraaiers? Onze msm is daar weer sterk in. Of wilt u begrijpen dat ze zijn uitgelokt door de autoriteiten? Tommy Robinson is een man die zijn nek voor de arme autochonen uitsteekt. Starmer zou er verstandig aan doen Robinson als adviseur en ervaringsdeskundige in te huren.
Overigens, waarom worden deze groepen extreemrechts genoemd? Er wordt de Hitler groet gebracht hier en daar. Adolf Hitler was lid van de nationaal socialistische partij van Duitsland.
Grote delen van Britse steden zijn veranderd in een ‘rat hole’. Maar in andere steden in West-Europa is het evenzeer het geval. Engeland heeft hier de gouden medaille gewonnen. Mocht Europa het economisch ooit echt moeilijk krijgen dan moeten we helaas verwachten dat de problemen zullen toenemen.
Frits Bosch is econoom en socioloog. Hij is tevens auteur van “Risico als obsessie”, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite”, “Schaft ook Nederland zich af?” en “Feminisme op de werkvloer”. Zijn meest recente boek is Kafkaistan
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten