1. Home
  2. -Frits Bosch- Is RFK een gamechanger? Het Westen verkeert in problemen
frits

-Frits Bosch- Is RFK een gamechanger? Het Westen verkeert in problemen

Opinie27 aug , 13:30
RFK heeft gesproken en wij hebben ademloos geluisterd. Wat hij zei was niet alleen belangrijk voor de VS, maar voor het hele Westen, dus ook voor ons. RFK heeft vier punten op z’n lever: 1. Democraten , 2. Gezondheid VS, 3. Oekraïne 4. Trump.

Democraten

RFK liet geen spaan heel van de Democraten en de DNC. De Democraten zijn corrupt, ondemocratisch. Harris scoort slecht tijdens Biden’s presidentschap. Democraten zorgen voor een hype van een kandidaat (‘balloons’) die nooit is gekozen, nooit een persconferentie houdt (“Trump doet er tien op een dag”) en enkel van een teleprompter kan praten met voorgeschreven teksten.
De msm doen de rest in leugenachtigheid. “Ze hebben mij slechts twee interviews toegestaan. Ze hebben mij gecensureerd en buitengesloten in tegenstelling tot de Republikeinse partij en Trump”. “Wat anders kun je doen dat Trump te belasteren als je zelf geen visie hebt?”

Oekraïne

Het Westen heeft een morbide rol gespeeld met afspraken die niet nagekomen zijn en het helpen van de coupe ten gunste van het Amerikaanse idee om Rusland terug te dringen en te vernederen. NAVO is ingezet om Rusland te omsingelen met kernwapens. Biden heeft de zaak erger gemaakt met duizenden doden ten gevolg. De oorlog moet stoppen en Harris kan dat niet, Trump wel. Het Westen heet Rusland in de armen van China gedreven.  

Gezondheid Amerikanen

De gezondheid van de Amerikanen is dramatisch slecht, inclusief de jeugd. Schrikbarend hoge obesitas en andere chronische aandoeningen. Er is een koppeling tussen de morbide voedselindustrie van voorbewerkt voedsel die verslaving aanwakkert en de pharmasector, Bigpharma, die de Amerikanen aan de medicijnen verslaafd maakt. Dat moet doorbroken worden en dit is de missie van RFK. Trump wil dit meehelpen, DNC niet.

Trump

RKF is door Democraten buitengesloten, maar door Republikeinen verwelkomd. Trump vindt RFK “a little different but a good guy”. Ze kunnen het goed vinden. RFK zegt dat hij op een aantal punten serieuze verschillen, maar hij kan niet zeggen welke die zijn. RFK zegt een soort co-regering met Trump te willen vormen waarin hij zijn gezondheidsmissie wil uitwerken.
De keuze van RFK is opvallend temeer daar de Kennedy’s traditioneel een prominente Democratische familie was en deels nog steeds is. Zes Kennedy’s hebben afstand genomen van de ‘move’ van RFK. Ze noemen het verraad. Dat is een vrij schandelijke bewering voor een weloverwogen beslissing van deze integere politicus op basis van steekhoudende argumenten. Hoe kan het zijn dat als een politicus de waarheid spreekt hij van verraad beschuldigd wordt. Geen respect is er voor zijn lastige beslissing. Politiek is er voor het realiseren van je ideeën en visie, maar niet voor het kiezen van wat je familieleden altijd gedaan hebben.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!

Conclusie

Zal het overlopen van RFK enige invloed hebben op de verkiezingen? Dat is moeilijk te zeggen. Wellicht zullen meer kiezers thuisblijven. Ik vermoed dat Harris nog steeds de beste kansen heeft vanwege de samenwerking tussen Bigtech, Bigpharma, Bigmoney en MSM. Belangrijk wordt de komende discussie tussen Harris en Trump.
Deze kwestie is ook voor ons herkenbaar, wellicht nog erger dan daar: Solingen, code Oranje. Het Westen verkeert in problemen. Het druipt er van af, helaas.
Frits Bosch is econoom en socioloog. Hij is tevens auteur van “Risico als obsessie”, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite”, “Schaft ook Nederland zich af?” en “Feminisme op de werkvloer”. Zijn meest recente boek is Kafkaistan
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten