In hun
nieuwste briljante zet, komt de KRO-NCRV op de proppen met "Restaurant van
de Toekomst," een kookprogramma dat zich richt op de verduurzaming van
eten. Speciaal gericht op de GroenLinks huisvaders die zich vooruitstrevend
uitsloven achter het aanrecht tijdens hun papa-dag. Het
programma heeft een overbekend format waarin twee teams een "strijd"
aangaan om de populairste gerechten van Nederland te maken, maar dan met
duurzame alternatieven. De presentatoren gaan op zoek naar "futureproof ingrediënten,"
zodat de Michelinster-chefs hun culinaire magie kunnen laten zien. We hopen
tenminste dat ze ons zullen vermaken met wetenschappelijk gemodificeerde sla of
met een wortel uit de ruimte. Geen Herman den Blijkers hier, nee, alleen de
crème de la crème van de culinaire wereld, die ons op elegante wijze zal laten
zien hoe we een milieuvriendelijke maaltijd kunnen bereiden.
KRO-NCRV
denkt blijkbaar dat Nederland zit te popelen om te zien hoe we een eco-bewuste
maaltijd bereiden in plaats van te genieten van onze overheerlijke biefstukken
en spareribs. Dit programma zal waarschijnlijk net zo'n succes worden als een
poging om een vegetarische barbecue te organiseren tijdens het WK voetbal.
Nederlanders houden van hun vlees. Eco-vriendelijke producten zijn alleen
betaalbaar voor de elite, terwijl de gewone man het moet doen met een handvol
soja en een portie schuldgevoel.
Laten
we ons opmaken voor dit grensverleggende kookavontuur waarin we leren hoe we
met onze toekomstige voedselkeuzes een wereld van verschil kunnen maken. Of we
kijken gewoon naar iets anders waar we eigenlijk wel zin in hebben. De keuze is
aan ons - en ik gok dat het grootste deel van Nederland nu al naar een
smakelijke burger verlangt.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.