Onder het mom van verduurzaming worden karakteristieke Nederlandse panden massaal tegen de vlakte geslagen. Het lijkt wel alsof de klimaathysterie geen grenzen kent. Erfgoedinstanties slaan alarm: dit gaat te ver. In de afgelopen tien jaar hebben we afscheid moeten nemen van maar liefst 95.008 vooroorlogse panden schrijft het AD. De vraag dringt zich op: slaan we niet een beetje door?
Terwijl wij Nederlanders trots zouden moeten zijn op onze historische architectuur, zien we deze nu langzaam verdwijnen. Het gaat niet alleen om cijfers, het gaat om onze identiteit, om ons verleden dat we letterlijk aan diggelen slaan.
Natuurlijk, niemand is tegen een schonere wereld. Maar moeten we echt de ziel van onze steden en dorpen offeren op het altaar van de verduurzaming? Het lijkt erop dat onze overheidsinstanties en woningcorporaties kiezen voor de gemakkelijke weg. Sloop en nieuwbouw worden verkozen boven behoud en renovatie, louter omdat het goedkoper is. Zo wordt kortetermijndenken verheven tot nationaal beleid. En wat krijgen we ervoor terug? Zielloze nieuwbouwblokken die net zo snel worden opgetrokken als dat ze aan vervanging toe zijn. Is dit echt hoe wij willen dat Nederland eruitziet?
Pepijn van Houwelingen van Forum voor Democratie verwoordt de frustratie van velen onder ons: "Nederland (inclusief de natuur!) wordt VOLLEDIG gesloopt door de klimaathysterici. Er is maar EEN partij die deze waanzin doorziet. Er is maar EEN partij die klip en klaar stelt dat er GEEN klimaatcrisis is: Forum voor Democratie. FVD, de enige."
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het is hoog tijd dat we ons erfgoed gaan waarderen en beschermen. Het gaat hier niet alleen om stenen, maar om de ziel van ons land. De aanloop naar de verkiezingen is een uitgelezen kans voor politieke partijen om kleur te bekennen. Kiezen we voor het behoud van ons erfgoed, of blijven we blind voor de bulldozers van de vermeende klimaatcrisis? De toekomst van Nederland staat op het spel.