1. Home
  2. -Frits Bosch- 'Massa-immigratie is een bron van vernieuwing en vitaliteit'
frits

-Frits Bosch- 'Massa-immigratie is een bron van vernieuwing en vitaliteit'

Opinie31 jul , 18:00
“Immigration is a source of renewal and vitality”, meent The Economist in haar artikel van 12-8-24. Ik heb altijd gemeend dat we er armer, dommer en crimineler van worden. Maar ik zie het blijkbaar verkeerd. Excuses!
The Machine
The Economist maakt deel uit van wat in de VS “the Machine” wordt genoemd. Dat is het conglomeraat van msm, groot bedrijfsleven, financiële instellingen, instituties, politici, wetenschappers die elkaar figuurlijk de hand vast houden om het bezit van de Waarheid te kunnen claimen. Want als je de Waarheid kunt claimen bezit je de Macht en daar draait het om. Wij bezitten niet zo’n conglomeraat, dus bezitten we geen macht en kunnen geen waarheid claimen. Wat wij beweren is dus Polariserend, Controversieel, Radicaal, Extreem. De journalisten zijn afkomstig van linkse journalisten scholen behorende tot The Machine. Je kunt ze het dus eigenlijk niet kwalijk nemen.
Stupid Magazine
Ik heb The Economist geschreven dat ik dat een stupide bewering vindt en dat ik blijkbaar al vele jaren geabonneerd ben op een stupide tijdschrift. No reply. Waartoe heeft de massa-immigratie geleid? Het heeft geleid tot talloze getto’s in westerse steden. No go area’s. Dat zijn locaties waar je als autochtone Nederlander liever niet komt. De huizenprijzen zijn daar dus lager en de werkloosheid hoger. Het zijn locaties waar de schotels gericht zijn op het Midden Oosten en Afrika. Men spreekt amper/niet Nederlands. De integratie is gering en men doet niet mee met de maatschappij. Je ziet ze niet. Bijstand en Voedselbanken. Hoofddoekjes. Men heeft eigen toko’s.
Witte bubbel
Autochtonen zien de getto’s niet, levend in de eigen bubbel. Frans Timmermans is reuze enthousiast over diversiteit, maar hij leeft riant in een witte wijk. Timmermans krijgt de erebokaal Hypocriet 2024. Onze grote steden hebben de meeste getto’s. Ik beperk me daartoe, geen uitputtende opsomming.
Getto’s
Amsterdam is de meest criminele stad met de meeste getto’s. Bijlmer, Zuid Oost, Nieuw West, Holendrecht, Reigerbos, Haarlemmerbuurt, Jordaan, stadsdeel Centrum.
Eindhoven, criminele stad bij uitstek: Halve Maan, Erp, Oud-Tongelre, Doornakker Den Haag: Moerwijk, Transvaal, Laakkwartier, Schilderswijk. Hoogste zorgkosten can Nederland.
Rotterdam: Hoogvliet, Bloemhof, Spangen, Pendrecht, IJsselmonde, Lombardijen, Feijenoord, Tarwewijk, Afrikaanderwijk. Sociaal zwak: Hillesluis, Carnisse.
Utrecht: Uithof, Overvecht, Kanaleneiland.
Dit is het resultaat van decennialange massa-immigratie. Er wordt geleefd van bijstand en toeslagen en eigen toko’s. Wat is het bijbehorende kostenplaatje? Onbekend. Uitzichtloze situatie is dit. Hoe komen we hier in hemelsnaam uit? Hoe lossen we dit op? Ik heb nog geen enkele partij hierover gehoord. Grote schande. Is dit een ‘bron van vernieuwing en vitaliteit’?
Er is een schaarbeweging gaande. Het allochtone deel wordt steeds groter en het autochtone deel steeds kleiner en grijzer. Nederland wordt steeds armer, dommer en crimineler. Maar ik zie het verkeerd: Polariserend, Controversieel, Radicaal, Extreem!
Frits Bosch is econoom en socioloog. Hij is tevens auteur van “Risico als obsessie”, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite”, “Schaft ook Nederland zich af?” en “Feminisme op de werkvloer”. Zijn meest recente boek is Kafkaistan
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten