1. Home
  2. -Frits Bosch- Kamala Harris is walgelijk. Here is the deal
frits

-Frits Bosch- Kamala Harris is walgelijk. Here is the deal

Opinie25 jul , 12:00
Heeft u wel eens een speech van Kamala Harris gehoord? Wij zijn niet bepaald verwend geworden met Sigrid Kaag aan het woord, maar Harris is nog een kwart slag erger naar mijn mening. Ze is echt walgelijk.
Harris heeft een irritante manier van praten en vooral van overdreven lachen. Ze lacht als er niets te lachen valt. Inhoud heeft ze niet. Ze is een lichtgewicht. De afgelopen vier jaar hebben we niets van haar vernomen. Haar voornaamste opdracht om de grens te bewaken cq te sluiten heeft ze niet volbracht. Ze is nooit aan de grens geweest, “zoals ik ook niet in Europa ben geweest.” Ze wordt nu door dolblije Democraten op het schild gehesen. “We are running a peoples power campaign” meldt ze terwijl nog nooit iemand op haar gestemd heeft. Dat zij nu naar voren wordt geschoven door nota bene Democraten is tegen ieder democratisch principe in de VS. Second rate acteur George Clooney ondersteunt haar financieel, evenals de rest van de Hollywood elite. De Democraten is een elitaire club, zoals hier PvdA, GL, D66. De grote bedrijven, elite, strooien met geld voor haar. It’s all about money! Harris zegt dat ze de middle class gaat steunen. Dat is drie jaar lang niet gebeurd met hoge inflatie. Ze wil een soort basis inkomen en “affordable healthcare, youthcare and retiredcare”. Niets heeft Biden/Harris daaraan gedaan. Armoede. Drugs, guns. De VS is in verval geraakt onder Biden/Harris. Harris: “We will not go back.” Nee, maar met Harris aan het roer gaat de VS nog verder ‘back’.
92% van de staf van Harris heeft afscheid van haar genomen in drie jaar. Heerlijke baas om voor te werken! Democraten proberen haar te hereiken naar een vrouwelijke Obama, hoewel Obama haar niet steunt. Hij doorziet haar. Obama en Biden zijn geen vriendjes.
Opvallend is dat BLM haar niet steunt vanwege deze ondemocratische praktijk. Harris is lichtgekleurd maar krijgt slechts 5% van gekleurden achter zich. “Why is she vice president? Just because she is black!” meldt een donkere dame. Ze heeft een bloedhekel aan Harris. Harris heeft vier jaar gelogen over de cognitieve capaciteiten van Biden.
Ze zal abortus tot een centraal onderwerp willen maken en krijgt dan vrouwen achter zich. Zij meldt dat Joe Biden de meest prominente president is in de moderne tijd. Is dat niet wat overdreven? Biden scoorde ultiem laag en Harris scoorde daar nog onder! Biden trok zich niet uit eigen beweging terug maar omdat hij een pistool tegen z’n slaap kreeg gedrukt. Biden moet nog een half jaar uitzitten, als hij dat haalt. Hij laat z’n reisjes nu aan Harris zodat ze presidentieel kan lijken. Donald Trump scoort royaal beter in de polls. Mij dunkt dat Trump nogal wat punten heeft om te scoren. Biden lacht in z’n vuistje als ze het niet haalt: “Ik zei het je toch dat alleen IK Trump kan verslaan”.
Is dan Donald Trump de gedroomde president? Naar mijn mening zeker niet. Maar nog altijd beter dan Kamala Harris. Wat een malheur in het sterkste land op aarde. In de westerse wereld is geen enkele politiek leider te ontwaren waar we enthousiast over kunnen worden. Dick Schoof dan?
Frits Bosch is econoom en socioloog. Hij is tevens auteur van “Risico als obsessie”, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite”, “Schaft ook Nederland zich af?” en “Feminisme op de werkvloer”. Zijn meest recente boek is Kafkaistan
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten