1. Home
  2. -Frits Bosch- Kamala Harris is een onbenul! De hemel verhoede dat zij president wordt!
frits

-Frits Bosch- Kamala Harris is een onbenul! De hemel verhoede dat zij president wordt!

Opinie14 sep , 13:45
Vice president Kamala Harris en ex-president Donald Trump hebben een interview gehad ‘hosted’ door ABC News. De uitkomst leek dat Donald Trump het heel slecht gedaan had. Dat blijkt nu toch anders te zijn.
De polls zijn omhoog voor Trump en hij leidt weer met een paar procenten. Hoe kan dat? De twee interviewer van ABC News wordt verweten dat ze zeer ‘biased’ waren in hun benadering van Trump versus Harris. Ze waren negatief tegenover Trump en lief tegenover Harris.
Trump werd onderbroken door onterechte factchecking, Harris niet. Trump claimt het interview toch gewonnen te hebben en de polls geven hem gelijk. Zelfs de ex-adviseur van Bill Clinton wil een onafhankelijk onderzoek naar de gang van zaken door ABC.
Harris doet korte interviews tijdens haar campagne rondreis. Het blijkt dat ze op de meest eenvoudige vragen geen helder en treffend antwoord kan geven. Harris doet een interview met een lokale zender. De interviewer Brian vraagt haar wat ze gaat doen aan inflatie. Ze komt met een antwoord met een lang verhaal over haar “upbringing”.
De vraag wordt niet beantwoord. Brian vraagt haar waarin zij verschilt van Joe Biden. Haar antwoord is dat ze goed naar mensen gaat luisteren. Het is terug te zien op Fox News van Jesse Waters. Hoe kan dit? Hoe kan een onbenul vice-president worden en daarna kandidaat president van de Democraten? Het is onthutsend om te zien.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het is tijd om PAL te staan voor elkaar. Voor rechts. Voor Nederland. Voor Ongehoord Nederland. Ja, JUIST in deze tijd. Daarom roepen wij al onze lezers op om NU lid te worden van Omroep ON!, de enige NPO-omroep die jouw en onze waarden deelt. We zien de aanvallen op ON! in de media, en zelfs in de politiek. Maar juist DAAROM moeten we ON! meer dan ooit steunen. Word daarom lid van ON! Vandaag nog. Samen staan we sterk. Als we ON! laten vallen gaan we uiteindelijk allemaal ten onder, DDS incluis!
Mijn conclusie is dat Harris complete bull shit is. Haar optreden tijdens het ABC interview was het resultaat van veel instuderen door gisse media- en communicatie specialisten. Harris stelt helemaal niets voor. Dat was ze niet als vice-president en dat is ze nog steeds niet.
De Verenigde Staten - en de wereld - krijgt een immens probleem als het president Harris wordt. De hemel verhoede!
Frits Bosch, econoom en socioloog, auteur van Kafkaistan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten