1. Home
  2. Leon de Winter: tweede gazavloot hard nodig

Leon de Winter: tweede gazavloot hard nodig

Geen categorie04 jul 2011, 13:01
Hij legt uit waarom.

Er gaat een nieuwe flotilla naar Gaza, en dat is hard nodig. Gaza is een openluchtgevangenis en de mensen sterven daar als ratten in de straten, net als in het ghetto van Warschau.


Gelukkig zijn er foto’s naar buiten gesmokkeld, en daarop is te zien hoe de nazistische Joden de arme Gazanen vergiftigen en mishandelen.


Kleding
De eerste reeks foto’s laat kramen vol met kleding zien – maar die zijn heus niet te koop. Die hebben de Joden daar opgehangen om de Gazanen te vernederen.


Daarna komen er foto’s met snoepjes – daarin zit extra veel suiker waarmee de Joden de tanden van de Gazanen willen verpesten. Een slecht gebit kan tot ernstige ontstekingen leiden, soms met de dood als gevolg. Zo doortrapt zijn de joden!


Fruit
Vervolgens komt er een reeks foto’s met gigantische hoeveelheden fruit en daarna taarten – ze zijn niet echt, hoor! Het zijn plastic taarten – dat moeten de Gazanen eten als ze de herinnering aan echte taarten willen beleven. Wat zijn die Joden toch verschrikkelijk!


Daarna zie je kappers aan het werk – maar niet heus! Het zijn moordenaars van de Mossad die daarna de keel van de arme Gazanen doorsnijden!


Daarna zie je een foto die een barbecue laat zien – is niet waar! Daar worden Gazanen verbrand!

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten