1. Home
  2. En we hebben een winnaar

En we hebben een winnaar

Geen categorie20 mei 2011, 10:17
Al-Zawahiri is nu de grootste opperhaatbaard...in the world. Dat heeft een raad van mindere haatgoden bepaald.

Op 9 mei heeft de voltallige leiding van Al-Qaeda al-Zawahiri gekozen tot leider tijdens een topontmoeting in de tribale gebieden tussen Afghanistan en Pakistan”, zegt een inlichtingenbron, die de afgelopen jaren zeer betrouwbare informatie heeft verstrekt.

Zawahiri, op wiens hoofd de FBI een prijs heeft gezet van 25 miljoen dollar, was persoonlijk aanwezig bij de bijeenkomst van het topkader van Al-Qaeda. Geheel in lijn met de beleefdheidsregels stelde al-Zawahiri tijdens die ontmoeting voor om als nieuwe emir Sa’ad bin Laden te benoemen, één van de zonen van Osama bin Laden. Die weigerde echter, waarna al-Zawahiri unaniem werd aangewezen als dé top man van het terreurnetwerk

Het is niet bijster verrassend dat al-Zawahiri het stokje overneemt van de dode OBL. Wat ook niet verrassend is, is dat de ontmoeting onder andere plaatsvond in Pakistan. Dat land is gewoon een schurkenstaat, laten we dat accepteren. En laten we vervolgens voorzichtig zijn in onze omgang, want Pakistan is een zeer instabiele, gedeeltelijk tribale staat die beschikt over kernwapens.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten