In een schokkende, maar niet verrassende wending, heeft Paus Franciscus, de leider van de katholieke kerk, opnieuw een stap gezet die de traditionele leer van de kerk ondermijnt. Deze 'Marxistische' paus heeft de ban van de kerk op het zegenen van homohuwelijken verzacht, een beweging die de woede en ontsteltenis van traditionele katholieken over de hele wereld heeft opgewekt.
Een Marxistische Paus?
Paus Franciscus heeft nooit geschuwd om zijn neigingen naar het Marxisme te tonen, een ideologie die op gespannen voet staat met de leer van de kerk die hij geacht wordt te leiden. Zijn recente acties, die een verzoening van Marxisme en Christendom lijken te suggereren, hebben de vraag opgeworpen: is voor deze paus het Marxisme belangrijker dan het christendom?
Het Verzachten van de Ban
Volgens internationale media heeft de paus de ban van de katholieke kerk op homohuwelijken "verzacht". Priesters mogen nu homohuwelijken zegenen, "zolang ze maar niet impliceren dat een homohuwelijk hetzelfde is als een heteroseksueel huwelijk". Dit betekent dat ze de "unie" of "partnerschap" mogen zegenen en goedkeuren, maar wel een onderscheid moeten maken tussen een traditioneel huwelijk en een regenbooghuwelijk.
De Reactie van Traditionele Katholieken
Deze actie van de paus heeft begrijpelijkerwijs veel traditionele katholieken ontstemd. Het lijkt erop dat het christendom verder wordt afgebroken en dat er weer water bij de wijn wordt gedaan. Het verzwakken van de christelijke leer lijkt niet te zorgen voor meer christenen, maar juist voor minder, omdat mensen niet meer weten waar de kerk voor staat.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS geloven we in de scheiding van kerk en staat. Maar we geloven óók in conservatieve, traditionele waarden voor het christendom. Want als het christendom die waarden loslaat, dan is het christendom uiteindelijk het christendom niet meer. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS en help ons pal te staan voor traditionele waarden!
Het Systematisch Verzwakken van het Christendom
Met deze paus aan het roer is het duidelijk dat de katholieke kerk, en daarmee het christendom, systematisch wordt verzwakt. De vraag die nu opkomt is: hoeveel schade zal deze paus nog aanrichten aan de katholieke kerk en haar volgelingen voordat er een einde komt aan zijn progressieve agenda?