1. Home
  2. PvdA eist Noord-Koreaanse toestanden bij publieke omroep

PvdA eist Noord-Koreaanse toestanden bij publieke omroep

Geen categorie14 mrt 2011, 10:17
Bij de publieke omroep zijn de laatste tijd meer subversieve geluiden te horen dan de PvdA lief is. Dat kan zo niet langer.De sociaaldemocraten eisen, bij monde van Martijn van Dam, dat er een Kulturkammer ingesteld wordt waartoe degelijke linkse programma's kunnen toetreden.
Ja, de PvdA pleit voor Noord-Korea aan de Noordzee. Niet zo gek natuurlijk, want het is in Nederland zo ver gekomen dat we zelfs rechtse programma's met belastinggeld zijn gaan financieren, in plaats van de gebruikelijke linkse. Het is een gotspe. Van Dam heeft vooral problemen met WNL, een 'rechts' programma waarin Joost Eerdmans een rechtse kijk op de samenleving geeft. Absoluut niet legitiem, want Eerdmans is rechts en daarom een liegbeest.

Maar je moet wel eerlijk zijn tegen de kijkers en zeggen: dit is een gekleurd programma. Anders word je op het verkeerde been gezet.

Oplossing: geef programma's waarin niet wordt gelogen een keurmerk, zodat mensen weten dat ze te maken hebben met verantwoorde journalistiek. Programma's waarin enkel de waarheid wordt gesproken zijn linkse programma's, dat weet toch iedereen?
Het blijft gissen waar zo'n Van Dam de botte arrogantie vandaan haalt om, na jaren van linksgekleurde media-overheersing, nu bij het minste of geringste rechtse geluid die programma's met een keurmerk monddood te willen maken. Heeft Van Dam Jan Tromp of Marcel van Dam wel eens op televisie langs zien komen?
 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten