Nu ook bom in post Hillary Clinton en Barack Obama

Geen categorie24 okt 2018, 18:00
Het is de week van de bommeldingen en granaten. Van haatvliegers en kernwapens. Naast agressie richting George Soros werden vandaag ook pakketten met explosieven onderschept bedoeld voor Hillary Clinton en Barack Obama. De pakketten werden door de Secret Service ontdekt en onschadelijk gemaakt. Het explosief bedoeld voor Clinton werd naar een huis in een voorstad van New York verstuurd. Dat van Obama naar zijn huis in Washington D.C. De bommen zijn geneutraliseerd.
https://twitter.com/SecretService/status/1055092284893601793
Eerder deze week werd ook George Soros, die zeker geen onbekende is voor Clinton en Obama, bedreigd met een bompakket. Deze acties zijn ontoelaatbaar. Daarom onderzoekt de Secret Service de herkomst van de pakketten met het doel de daders te pakken. Volgens de dienst lopen Clinton en Obama geen gevaar, want hun post wordt onderzocht alvorens deze door de brievenbus wordt gegooid. De bommeldingen komen op een opmerkelijk moment, omdat George Soros eerder deze week ook een bommelding te verduren kreeg. Of er een verband bestaat tussen de drie bommeldingen is vooralsnog niet bewezen.
Wel kan worden gezegd dat de drie zeer invloedrijk zijn en wellicht door daden in het verleden vijanden hebben gemaakt. Zo zijn Clinton en Obama bijvoorbeeld bijzonder ongeliefd bij Libische internationale studenten. Studenten uit dat land zien de twee als verantwoordelijk voor het geven van een 'laatste zetje' richting de burgeroorlog destijds in 2011. Dit omdat onder het presidentschap van Obama de Libische staat van Moammar al-Qadhafi werd gebombardeerd, waardoor de machtsverhouding in het voordeel van de rebellen uitpakte. Een burgeroorlog met tienduizenden doden was het gevolg. Naast deze casus zijn er nog tal van andere voorbeelden van gewelddadig ingrijpen van Clinton en Obama. De cyclus van geweld is in deze rond.
Boosheid kan dan wel terecht zijn, maar het versturen van bommen is geen oplossing. Als personen problemen hebben met Soros, Clinton en Obama kunnen zij klachten op Twitter ventileren. Ook zijn er tal van andere mogelijkheden om het ongenoegen met bijvoorbeeld de attitudeprogramma's van George Soros te laten blijken. Deze incidenten verstoren de mogelijkheid om een fatsoenlijk maatschappelijk debat te voeren over bijvoorbeeld de onevenredige invloed van Soros e.a. op de publieke opinie. In plaats daarvan escaleert hierdoor de discussie de verkeerde richting op.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten