1. Home
  2. Lindsay Lohan heeft genoeg van afkickkliniek

Lindsay Lohan heeft genoeg van afkickkliniek

Geen categorie07 mei 2013, 9:00
Logisch.

Lindsay (26) zit nog geen week in de Betty Ford kliniek, maar ze vindt dat het nu al weer tijd is om de kliniek te verlaten. "Lindsay smeekt het personeel van Betty Ford om haar weer te laten gaan", zegt een ingewijde tegen website RadarOnline. "Ze klaagt de hele dag en roept dat ze niet in deze kliniek hoort te zitten."

Een héle week in rehab? Het moet niet gekker worden. Beseffen die domme plebejers dan niet dat Lindsay boven hen staat? Ze is een stér, dat is haar d'r hele leven verteld. En dus is het zo. Punt.
Goed, na die cynische opmerkingen nu zowaar enkele serieuze opmerkingen: het is ontzettend triest om dit te zien. Lohan doet me denken aan Amy Winehouse (en ook eigenlijk wel aan Marilyn Monroe, hoewel ik die natuurlijk nooit levend heb meegemaakt; ik ken haar alleen van YouTube video's en documentaires). Ze is op ongelooflijke trieste wijze bezig om zichzelf om zeep te helpen. Laat er geen onduidelijkheid over bestaan: als ze zo doorgaat wordt ze over een paar maanden, hooguit een paar jaar, dood gevonden in een hotelkamer.
Dat gezegd hebbende is het natuurlijk wél haar eigen keuze. Andere mensen kunnen op d'r inpraten, maar uiteindelijk is het aan haarzelf om haar leven te veranderen. Dat kan niemand voor d'r doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten