1. Home
  2. Het keren van het tij in de affaire Lucassen

Het keren van het tij in de affaire Lucassen

Geen categorie14 nov 2010, 10:30
Oh wat wil links dit kabinet graag ten val brengen. Wie de afgelopen dagen de hysterische verslaggeving over deze zaak op het VARA-blog volgde, kreeg de indruk dat voor dat heilige doel alles moest wijken. Zoals Esther gisteren schreef, geldt dat blijkbaar zelfs voor de waarheid. Gisteravond deed RTL Nieuws wat elke zichzelf respecterende journalistieke instelling had moeten doen, namelijk gewoon eens naar de feiten kijken. En dan blijkt het verhaal net even anders te liggen:

Het was geheel vrijwillig, ook op seksueel gebied. Hij heeft mij nooit verkeerd behandeld. Wat we hadden speelde zich buiten de muren van het bataljon af. We hebben elkaar elkaar op de kazerne zelfs niet eens gekust. Eric was een lieve, betrokken en zorgzame man.

Een lieve, betrokken en zorgzame man. Dat past niet helemaal bij het opgeklopte beeld van het monster dat de voorbije week door de linkse media is geschapen. Maar ja, dat beeld is dan ook uitsluitend op roddel, achterklap en de verklaring van een GroenLinkse geestelijk werker gebaseerd.
Wilders heeft terecht de tijd genomen om te wachten tot in deze rel uiteindelijk ook de feiten aan bod kwamen. Die feiten maken overduidelijk dat Lucassen gewoon moet blijven zitten. Is hij een lieverdje? Who knows? Ik beperk me tot de feiten en die spreken in het voordeel van het PVV-Kamerlid. Tegenover alle anonieme verdachtmakingen staat nu een openlijke verklaring van goed karakter. Tenzij de linkse heksenjacht in de komende 24 uur alsnog met belastende feiten komt, is deze affaire wat mij betreft voltooid verleden tijd. Lucassen kan zijn werk hervatten. Tijd om over te gaan tot de orde van de dag.
Slotvraag: waarom was het zogenaamd 'rechtse' WNL eigenlijk bereid om op basis van anonieme verdachtmakingen het startsein te geven voor deze linkse poging tot ondermijning van de PVV - en daarmee het kabinet? Blijkbaar is de inburgering in de linkse Hilversumse mediacultuur wel erg snel geslaagd...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten