Het nieuwste alarmistische verhaal dat de ronde doet, beweert dat de aarde langzamer draait door smeltwater veroorzaakt door klimaatverandering. Wetenschappers beweren dat dit kan leiden tot systeemstoringen wereldwijd, variërend van digitale systemen, internetverkeer, navigatiediensten tot de luchtvaart en financiële transacties. Het lijkt wel of elke maand een nieuwe doemprognose wordt gepresenteerd. Deze keer gaat het om milliseconden. Ja, u leest het goed: de aarde draait een fractie van een milliseconde langzamer. En de wereld zou instorten door deze minuscule verandering. Volgens de alarmisten zijn atoomklokken, die wereldwijd de tijd bepalen, hier niet tegen bestand en zullen ze moeten worden bijgesteld, wat mogelijk leidt tot chaos in betalingsverkeer en computercommunicatie.
Het probleem met al deze paniekverhalen is dat ze vaak overdreven zijn en geen enkele nuance bevatten. Herinner je je de verhalen over zure regen in de jaren '80? Of het gat in de ozonlaag dat ons allemaal zou doden? Juist. De meeste van deze apocalyptische voorspellingen zijn nooit uitgekomen.
Het is tijd dat de media ophouden met het verspreiden van angstzaaierij en beginnen met het rapporteren van de feiten zonder hyperbool. Ja, klimaatverandering is een serieus probleem, maar het constant voorspellen van het einde van de wereld helpt niemand. Wat we nodig hebben, is een nuchtere en realistische benadering van de uitdagingen waar we voor staan, zonder te vervallen in hysterie.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap! Dus voordat we ons zorgen maken over een paar milliseconden en de vermeende gevolgen ervan, laten we ons richten op praktische oplossingen voor milieuproblemen die we daadwerkelijk kunnen aanpakken. En laten we vooral niet vergeten om kritisch te blijven en niet zomaar alles te geloven wat de paniekzaaiers ons willen doen geloven.