Caroline van der Plas is pislink naar aanleiding van gerommel met haar profiel op de website van de Tweede Kamer. De BBB-voorvrouw staat op de website aangemerkt als “Hij/zij/hen”. Iets waar Van der Plas totaal géén trek in heeft. “Het is gewoon ZIJ!” schrijft ze.
Op de website van de Tweede Kamer staan de gegevens van Kamerleden, waarop je ze kunt bereiken, inclusief een korte biografie. In de biografie van Van der Plas staat ze zelfs als een “hij” aangemerkt. Het moet niet gekker worden. Zeker ook te bedenken dat dit er ongevraagd is tussen gefrommeld, zonder medeweten van Van der Plas. Totale waanzin natuurlijk! Die inclusiviteits-gluiperts kunnen het niet laten om dit soort ongein ongevraagd bij Kamerleden door de strot te duwen.
Caroline van der Plas schrijft op Twitter: “Hij/zij/hen? Het is gewoon ZIJ! Ik wil deze ongein niet ongevraagd op mijn persoonlijke pagina op de website van de Tweede Kamer. Ik ben een vrouw. En ik bepaal zelf wel hoe ik aangesproken wil worden. Mail onderweg om dit zo snel mogelijk aan te passen.”
De linkse gekkies kruipen er natuurlijk gelijk bovenop en maken via Twitter duidelijk dat Van der Plas “zich niet zo moet aanstellen”. Want ja, dit is toch gewoon een foutje? Kan toch gebeuren? Daarnaast klinken er ook kansloze geluiden als “Klopt, koeien zijn vrouwelijk dus een zij”. Toont maar weer eens aan dat niet alleen de linkse politieke vrouwen te maken krijgen met online pestgedrag, maar wanneer het om Van der Plas gaat, moeten we het allemaal maar oké vinden?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS lopen we niet weg voor dit soort controversiële onderwerpen. Andere media wél. Daarom is het van het grootste belang dat wij dit werk blijven doen. Elke dag weer. Vind jij dat ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons dit soort onderwerpen wél te behandelen!
Leuk hoe dat werkt, dat meten met twee maten. Gelukkig kan Van der Plas ook rekenen op bijval en zijn er genoeg mensen die donders goed begrijpen waar de frustratie vandaan komt. Het aanhoudend opdringen van dit inclusiviteitsgeneuzel komt veel Nederlanders dan ook behoorlijk de strot uit.