1. Home
  2. -Raisa Blommestijn- De Olympische Spelen: satanisme, woke-propaganda en transgekte
portraitfactorynl raisa blommestijn 46

-Raisa Blommestijn- De Olympische Spelen: satanisme, woke-propaganda en transgekte

Opinie01 aug , 20:15
Op dit moment vinden in Parijs de Olympische Spelen plaats. Waar normaal gesproken sport, excelleren en een gezond lichaam de klok slaan, staat het belangrijkste sportevenement ter wereld nu in het teken van moreel verval, woke-propaganda en transgekte.
Dit werd voorafgaand aan de Spelen al duidelijk toen Franse vrouwen opriepen om vooral niet naar de Franse hoofdstad te komen. Hun boodschap was duidelijk: Parijs is niet veilig vanwege toenemende criminaliteit door massamigratie. Deze vrouwen hebben natuurlijk gelijk. Beelden van lege straten, restaurants en cafés die op dit moment de ronde doen op sociale media geven aan dat veel mensen dit maar al te goed beseffen.
Er ontstond voorafgaand aan de Spelen eveneens ophef over de Nederlandse beach-volleyballer Steven van der Velde. Van der Velde is veroordeeld voor de verkrachting van een twaalfjarig meisje. Zijn deelname aan de Spelen wekt de suggestie dat verkrachters de hand boven het hoofd wordt gehouden: iedereen verdient een tweede kans, behalve het slachtoffer dat tot op heden ernstige trauma-gerelateerde klachten ervaart. Het is werkelijk te bizar voor woorden.
De openingsceremonie van de Spelen vol satanistische verwijzingen was al even krankzinnig. Neem nu de verbeelding van ‘het laatste avondmaal’. Een van de meest toonaangevende gebeurtenissen in de westers-christelijke traditie werd belachelijk gemaakt door het afbeelden van Jezus en zijn apostelen door obese vrouwen, drag queens en mannen in een jurk. Het was niets anders dan een dikke middelvinger naar onze cultuur in het algemeen en christenen, die hun Verlosser vergeleken moesten zien met een vrouw van tweehonderd kilo, in het bijzonder.
Nu de sportwedstrijden begonnen zijn, is het niet veel beter. Op dit moment gaan beelden van de Italiaanse vrouwelijke bokser Angela Carini, die het moest opnemen tegen een man(!), de hele wereld over. Na 46 seconden moet Carini het huilend opgeven. Ze geeft later aan nog nooit zo hard geslagen te zijn als tijdens deze wedstrijd. Laat het even doordringen: een vrouw die in elkaar wordt geslagen door een man, bejubeld onder het mom van “emancipatie” en “gelijkheid”.
Hoe lang accepteren we dit nog? Het wordt tijd het bespotten van onze cultuur, het ontkennen van de biologische realiteit, het overspoelen van onze steden door migranten en bovenal het morele verval van het Westen een halt toe te roepen. Laat deze walgelijke schertsvertoning die zich Olympische Spelen noemt vooral dat duidelijk maken – dan is het tenminste nog ergens goed voor geweest.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten