Het mooie van D66'er zijn is dat je je heerlijk boven de wet verheven kunt voelen. Als nepdemocraat weet je het immers beter dan het gepeupel, ja, zelfs als dat plebs in de Tweede Kamer zit en jou de wet denkt voor te kunnen schrijven. De wetgever heeft het enkele tijd geleden al illegaal gemaakt om daders van geweldsmisdrijven en zedendelinquenten een taakstraf op te leggen. Niet zo gek natuurlijk; zo'n 'straf' pas niet eens bijna bij zulke vreselijke misdrijven. Een prima stap dus van de wetgever. Dit soort tuig moet je gewoon hard aanpakken. Dat betekent dus dat je ze in de gevangenis gooit.
Helaas wordt de rechterlijke macht beheerst door D66'ers. Dat type volk voelt zich zo boven de rest van het land verheven
dat ze toch doen wat ze willen, ja, ook als de wetgever dat nadrukkelijk verbiedt. Hoe ze dat doen? Heel simpel: door een taakstraf te combineren met een celstraf. Daarbij bestaat de celstraf maar uit één dag cel... en die ene dag hoeven de criminelen vaak niet eens uit te zitten.
Vorig jaar is 622 keer een taakstraf opgelegd in combinatie met één dag cel. In 2012 - het jaar waarin het taakstrafverbod werd ingevoerd - gebeurde dat nog maar 83 keer... Het taakstrafverbod schrijft voor dat ernstige delicten en zedenzaken in principe niet met een taakstraf mogen worden afgedaan. Rechters kunnen het verbod omzeilen: ze mogen wél een taakstraf opleggen in combinatie met een onvoorwaardelijke gevangenisstraf.
Je kunt als democratisch gekozen volksvertegenwoordiging wel de hele dag ammel wetten lopen te doen te verzinnen, maar als D66-rechters geen zin hebben om zich aan die wetten te houden, dan zoeken ze gewoon een maasje. Doen alsof D66 76 zetels in de Tweede Kamer heeft is the new black onder de zittende magistratuur.
De kiezer kan partijen die wél begrijpen hoe je criminelen moet straffen op 15 maart dus een grote verkiezingsoverwinning bezorgen, maar dat hoeft helemaal geen effect te hebben op de rechterlijke macht. De boven-ons-gestelden in de Gerechtshoven van ons land hebben namelijk lak aan ons én aan de trias politica, de verdeling van de machten. In het verleden begrepen rechters dat ze de wet moesten uitvoeren, maar tegenwoordig schrijven ze de wet zélf. En waag het eens daar iets van te zeggen; voor je het weet nemen deze D66'ers in zwarte gewaden je namelijk kwalijk dat je de 'rechtsstaat' zogenaamd ondermijnt, wat ze al
verschillende malen gedaan hebben met Geert Wilders.
Het volk én hun vertegenwoordigers -- je weet wel, de mensen die de wet hoegenaamd bepalen -- moeten hun bek houden. D66-rechters weten het beter. Al-tijd.
Het bewijst maar weer dat de oorlog tegen het establishment veel verder gaat dan een verkiezing hier en daar.
Het partijkartel zit niet alleen in
de Tweede Kamer, de
bureaucratie, de
mainstream media en
Brussel, maar ook in de rechterlijke macht. Als we als kiezers het heft écht in handen willen nemen moeten we daar dus ook iets aan doen. Er moet een plan komen om de rechterlijke macht te reorganiseren en ervoor te zorgen dat rechters gedwongen worden om de wet daadwerkelijk ten uitvoer te brengen, ja, ook als ze daar geen zin in hebben. Als één van de weinige partijen heeft de PVV daar daadwerkelijk een plan voor. Zoals Geert Wilders
eerder al stelde in een interview met De Telegraaf:
"Ik vind wel – en dat heeft de PVV ook eerder voorgesteld – dat rechters niet meer voor het leven moeten worden benoemd. We hebben eerder voorgesteld om ze na vijf jaar of tien jaar nog eens te beoordelen. Maar deze politicus gaat geen rechters ontslaan."
Het is nu aan andere nieuwe partijen -- zoals
VNL,
GeenPeil en Forum voor Democratie -- om dat plan te steunen óf om zelf met een alternatief te komen zodat de almacht van D66 in de rechterlijke macht eindelijk doorbroken kan worden.