Nou, daar hebben we het weer: stukje bij beetje verandert Nederland, en deze keer gebeurt dat onder de vlag van "gezondheidszorg." Het voormalige Unilever-gebouw in Rotterdam-Zuid wordt namelijk de nieuwe vestiging van de Turkse ziekenhuisketen Acibadem. Deze keten, met haar hoofdkantoor in Istanboel, is misschien een nieuw gezicht in Rotterdam, maar de islamisering van ons land komt zo weer een stap dichterbij. Want zeg nu zelf, hoeveel Nederlandse ziekenhuizen openen een filiaal in Turkije? Juist, geen enkele.
Natuurlijk, de PR-afdeling van Acibadem doet er alles aan om te laten lijken dat dit "gewoon" een Nederlands ziekenhuis is. Ze benadrukken dat de voertaal Nederlands zal zijn, dat de artsen hier zijn opgeleid, en dat de patiënten heus niets zullen merken van de Turkse achtergrond. Maar de vraag blijft: waarom een ziekenhuis met wortels in Turkije, een land met totaal andere normen en waarden, op Nederlandse bodem? Dat kan geen toeval zijn.
Rotterdam-Zuid, waar relatief veel Turkse-Nederlanders wonen, lijkt een wel heel strategische keuze. De financiële directeur van Acibadem, Ard Visser, beweert dat de locatie niet specifiek is gekozen vanwege de Turkse gemeenschap. Maar laten we eerlijk zijn, het zal vast niet verkeerd uitkomen. Met een grote Turkse doelgroep in de buurt is het slechts een kwestie van tijd voordat dit "Nederlandse" ziekenhuis steeds meer de uitstraling krijgt van een Turkse enclave. De islamisering van onze steden is realiteit, en nu wordt dat ook nog verpakt als gezondheidszorg.
Officieel is Acibadem een ziekenhuis "voor iedereen." Maar we weten allemaal hoe dit soort projecten vaak in de praktijk werken. In eerste instantie zullen vooral Turkse Rotterdammers de weg naar deze kliniek weten te vinden. Veel Turkse-Nederlanders zijn al bekend met Acibadem, aangezien zij naar Turkije vliegen voor medische behandelingen of een second opinion. Wat voor signaal geven we af als we buitenlandse zorgketens hier laten wortelen, terwijl Nederlandse ziekenhuizen onder druk staan?
Ondertussen probeert de gemeente het te verkopen alsof dit slechts een uitbreiding van de zorgcapaciteit is. Maar wat gebeurt er als straks meer van dit soort buitenlandse ziekenhuizen hun plek in Nederland opeisen? Het wordt allemaal verkocht onder de vlag van multiculturalisme, maar in werkelijkheid is dit weer een stap richting de islamisering van onze steden.
Dit ziekenhuis is een volgende stap in een zorgwekkende trend. Rotterdam, een stad waar de invloed van niet-Westerse culturen steeds duidelijker wordt, fungeert nu als proeftuin voor Turkse invloeden in de zorg. Wat is de volgende stap? Een complete overname van onze zorg door buitenlandse spelers? Het is tijd dat we wakker worden en inzien dat dit meer is dan alleen een "praktische locatie" voor een ziekenhuis. Dit is een sluipende verandering van de Nederlandse samenleving, en als we niet oppassen, is het straks te laat.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het is tijd om PAL te staan voor elkaar. Voor rechts. Voor Nederland. Voor Ongehoord Nederland. Ja, JUIST in deze tijd. Daarom roepen wij al onze lezers op om NU lid te worden van Omroep ON!, de enige NPO-omroep die jouw en onze waarden deelt. We zien de aanvallen op ON! in de media, en zelfs in de politiek. Maar juist DAAROM moeten we ON! meer dan ooit steunen. Word daarom lid van ON! Vandaag nog. Samen staan we sterk. Als we ON! laten vallen gaan we uiteindelijk allemaal ten onder, DDS incluis!
Dus ja, links zal dit project ongetwijfeld omarmen als een voorbeeld van diversiteit en inclusiviteit. Maar voor wie nadenkt over de toekomst van Nederland is het duidelijk: dit is niets minder dan een subtiele, maar gevaarlijke vorm van islamisering.