1. Home
  2. Leon de Winter waarschuwt: Kamala Harris groter gevaar voor vrijheden dan Trump
shutterstock 1557959825

Leon de Winter waarschuwt: Kamala Harris groter gevaar voor vrijheden dan Trump

Opinie24 jul , 10:00
Leon de Winter heeft in zijn Telegraafcolumn opnieuw de vinger op de zere plek gelegd. Terwijl de mainstream media zich blijven focussen op Donald Trump en hem afschilderen als de grootste bedreiging voor de democratie, waarschuwt De Winter terecht voor een veel groter gevaar: Kamala Harris.
In 2020 was het voor iedereen die wilde zien, overduidelijk dat Joe Biden dramatisch aan het aftakelen was. Leon de Winter heeft daar talloze malen op gewezen. Toch bleven bijna alle Democraten en de grootste namen in de Amerikaanse media volhouden dat Biden nog steeds scherp en helder was. Ze prezen hem de hemel in, ondanks zijn duidelijke gebrek aan energie en capaciteit om het complexe apparaat van de Amerikaanse uitvoerende macht te leiden. De Winter wijst erop dat opvallend veel mensen uit het netwerk van Barack Obama op sleutelposities terechtkwamen, wat niet toevallig is.
De invloed van Obama, die volgens De Winter altijd al een revolutie van links en antizionisme nastreefde, is nog steeds merkbaar. De Oekraïne-crisis van 2014 en de volksopstand van 2009 in Iran zijn hier voorbeelden van. Onder de cruciale crises van vandaag zien we opnieuw de handtekening van Obama, uitgevoerd door zijn marionet Biden. Biden fungeert slechts als het uithangbord van Obama’s toverwinkel vol illusies over Iran, klimaat, energie, genders en immigratie. Biden is een marionet van Obama.
En nu staat Kamala Harris klaar als het nieuwe gezicht van dit machtscomplex. Harris, die in de zomer van 2020 knielde voor George Floyd – een crimineel die door het politiek-mediale machtscomplex tot heilige werd verheven – is volgens De Winter een nog groter gevaar voor burgerlijke vrijheden dan Donald Trump ooit was. Harris vertegenwoordigt een ideologie die, in combinatie met de macht van de media en de invloedrijke elite, een gevaarlijke cocktail vormt voor de toekomst van de Amerikaanse democratie.
De media, de ware gevarenbrengers, zullen de komende maanden een intensieve campagne voeren om Harris te lanceren als een grappige, sympathiek lachende en dansende vrouw van kleur. Het publiek zal, zoals altijd, massaal voor deze propaganda vallen. En als dat niet genoeg is, dan wordt er bij de stembussen wel een handje geholpen om de juiste uitslag te verkrijgen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
De Winter concludeert terecht dat Trump, ondanks zijn wilde komiekenstreken, een kleinere bedreiging vormt voor de burgerlijke vrijheden dan Harris en haar achterban. De komende verkiezingen zullen cruciaal zijn, en het is te hopen dat de Amerikaanse kiezer niet opnieuw in de valkuilen van de mainstream media trapt. Het is tijd om wakker te worden en te zien wie de echte marionettenspelers zijn in dit politieke schouwspel. De toekomst van de Amerikaanse democratie en voor ons nog belangrijker de wereldvrede staan op het spel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten