LOL VIDEO: Democratisch Congreslid Rashida Tlaib valt Trump-evenement binnen, wordt gillend afgevoerd

Geen categoriejul 22 2019, 11:00
Congresvrouw Rashida Tlaib is de laatste weken veel in het nieuws geweest. Ze is één van de vier leden van 'the Squad': de ultralinkse Democratische congresvrouwen -- naast Tlaib gaat het over Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar and Ayanna Pressley -- die eerst en vooral bekend zijn omdat ze Amerika en haar volk continu beledigen.
Hoewel haar eerdere opmerkingen over de holocaust al duidelijk maakten dat we hier van doen hebben met een radicale linkse activiste, is Tlaib er -- met hulp van de mainstream media -- helaas in geslaagd om zich enigszins te verstoppen achter een masker van respectabiliteit. Nou, goed nieuws, dat masker is definitief af. Kijk maar naar de beelden hieronder die in 2016 gemaakt zijn bij een Trump-evenement in Detroit, Michigan.
https://twitter.com/NewsChute/status/1152675252901752832
Op de beelden zie je hoe een boze, gewelddadige, schreeuwende en gillende vrouw weggestuurd wordt. In de achtergrond hoor je hoe Donald Trump een speech voor supporters geeft. De vrouw -- die Rashida Tlaib blijkt te zijn -- schreeuwt, sprint en gilt. "Jullie zijn KNETTERGEK!" schreeuwt ze supporters van Trump toe.
De man die het allemaal filmt bijt haar toe dat ze "een beest" is en dat ze "een baan moet zoeken." Helaas heeft ze dat advies opgevolgd, want in 2018 werd ze gekozen in het Huis van Afgevaardigden.
Zoals de Amerikaanse website RedState uitlegt zie je hoe Tlaib weg wordt geleid door de geheime dienst; een dienst die alleen ingrijpt als de veiligheid van een politicus, in dit geval die van Trump, in gevaar is. Ze was dus niet alleen aan het schreeuwen; de kans is groot dat ze op het punt stond om het podium te bestormen.
Dit is dus hoe knettergek mevrouw Tlaib is. En de linkse media maar net doen alsof het om een respectabel mens gaat. Ziek.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten