Gezocht: een rechtsliberale of conservatieve blogger om het team van DDS te versterken!

Geen categorieapr 18 2017, 11:00
Volg jij de politiek op de voet, ben je rechtsliberaal dan wel conservatief, en schrijf je graag? Dan is dit een kans die je niet kunt laten lopen.
Zoals bekend gaat het bijzonder goed met De Dagelijkse Standaard, uw favoriete rechtse nieuws en opiniewebsite. Tijdens de afgelopen campagne volgden de mainstream media ons op de voet, wat in verschillende artikelen over (en aanvallen op) ons resulteerde. Niet zo gek, natuurlijk, want DDS is één van de leidende politieke websites van ons land.
Omdat het zo goed gaat met de site zijn we op zoek naar versterking. We willen er graag één of twee bloggers bij die wekelijks een dag kunnen werken (of twee). Ja, dat is een betaalde positie (hoewel je er niet rijk van wordt).
Bloggers (of aspirant bloggers!) die zich in het profiel van de site herkennen -- uitgesproken rechtsliberaal of conservatief, kritisch over de EU, pro-Amerika, kritisch over de vluchtelingencrisis, pro-vrije markt, pro-vrijheid -- worden daarom opgeroepen om zich bij ons te melden. Wil je graag een leuk zakcentje verdienen met je hobby (schrijven en/of de politiek), stuur dan een email naar [email protected] met daarin een beschrijving van jezelf, enkele voorbeelden van je schrijfsels (kan op andere sites zijn, maar ook op, ik noem maar wat, Facebook), en een samenvatting van je politieke denkbeelden. Als we iets in je zien nemen wij dan op onze beurt contact met je op... en voor je het weet ben je lid van het team.
Let wel, we zijn op zoek naar mensen die vast in de week een dag of een paar dagen diensten kunnen draaien (één dienst bestaat uit zeven blogposts) én naar mensen die mogelijk kunnen invallen als één van de vaste redacteurs ziek of op vakantie is.
Hopelijk tot mails!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten